Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан негодува срещу лошото начало на отбора му в мача с Валенсия вчера, в който Белите допуснаха загуба с 1:2. 

Два ранни гола на Прилепите се оказаха достатъчни за тях и Кралския клуб не успя да увеличи  аванса си в класирането, оставайки на точка пред Барса, макар и с мач по-малко. 

„Истината е, че загубихме мача за 10 минути. Започнахме уверено и доминирахме, но допуснахме две груби грешки и получихме два гола. След това имахме 80 минути, за да оправим нещата, но в този двубой просто ни липсваха твърде много неща“ заяви французинът. 

„Имахме достатъчно възможности да спечелим поне точка, но ги пропуснахме. Дано случилото се да няма психологически ефект върху нас. Необходимо е да бъдем по-концентрирани в бъдеще, защото в противен случай ще бъдем наказани. В тези 10 минути не бяхме готови, а и не действахме достатъчно умно“ добави той. 

„Липсваше ни острота и ясна идея как да стигнем до гол, макар и да направихме и добри неща. Сега просто трябва да мислим за следващия мач, а този да го забравим. Не можем да мислим, че ще печелим само излизайки на терена. Поздравления за Валенсия“ каза още Зидан.