Серхио Рамос за пореден път стана център на внимание, след като вкара решителния гол за трудната победа над Бетис с 2:1. Той реализира с глава в последните минути и отново се превърна в спасител на Реал. 

„Най-важното за нас бе да победим и да се върнем на върха. Доволен съм, че го направихме, но трябва да се подобрим. Мачът бе странен, тъй като в някои отношения се представихме добре, а в други не“ заяви капитанът. 

„Бетис се защитаваше добре, като не ни оставяше много свободни пространства. Затова и нямахме много положения, а от тези, които създадохме, не успяхме да стигнем до гол и затова бе необходимо да чакаме до края, за да стигнем до успеха. Резултатите са най-важни, но със сигурност трябва да играем по-добре, защото сме Реал Мадрид и феновете очакват хубави моменти от нас“ добави той. 

„Хубаво е, че отново вкарахме след статично положение. На „Бернабеу“ не е лесно да се играе, дори за нас и Кейлор допусна грешка, но съм много доволен, че след това се реваншира за нея, а и феновете го подкрепиха. Трябва да бъдем единни, защото когато усещаме подкрепата от привържениците много трудно можем да бъдем спрени“ каза още Рамос. 

Той не пропусна да се заяде с големия съперник Барселона, след като бе запитан за коментара му относно победата на Каталунците срещу ПСЖ. „Обратът бе исторически във всяко едно отношение“ каза иронично защитникът.