Полузащитникът на Реал Мадрид Иско стана център на внимание, след като донесе победата над Спортинг Хихон с 3:2, вкарвайки два пъти. 

Без голяма част от звездите си, столичани имаха сериозни проблеми и бяха на път да загубят точки, но в самия край Иско, чието бъдеще остава неясно, донесе победата. 

„Много пъти съм казвал, че искам  да остана и се надявам, че това ще се случи. Отново обаче ще кажа, че също така искам и да играя повече. Ако не смятах, че го заслужавам, нямаше да го кажа” заяви той. 

„Мачът бе наистина много труден, защото не бяхме на обичайното си ниво. Отново обаче показахме духа на Мадрид и това, че този отбор никога не се предава. Това просто е заложено в неговата ДНК. Радвам се, че успях да помогна за победата и да оправдая доверието” добави Иско. 

„Дали ще играе в Шампионската лига във вторник? Треньорът ще реши. Вярно е, че нямам много възможности в турнира, но най-важното е да продължим напред, а не кой играе. В крайна сметка съм част от най-големия клуб в света и съм късметлия, че съм тук, така че ще направя всичко, за да остана” каза още халфът.