Играчите на Реал Мадрид са си договорили солидна премия от по 1,5 милиона евро, ако в събота триумфират за втора поредна година в Шампионската лига, пише „Марка“. 

Белите вече спечелиха шампионската титла в Испания и могат да повторят постижението си от 1957 и 1958, когато направиха дубъл, триумфирайки и като европейски шампиони. 

Затова и капитаните на тима договорили солидни възнаграждения с шефовете за триумф в Кардиф, като всеки от футболистите ще прибере по 1,5 милиона евро при победа над Ювентус. 

Това е два пъти повече от парите, които миналата година бяха раздадени на играчите за спечелването на Единадесетата. Тогава футболистите прибраха по 700 000 евро, но не трябва да се забравя, че не спечелиха титлата в Примера, докато сега стигнаха върха за първи път от 2012-а. 

В същото време в Ювентус са мотивирани с по 350 000 евро за триумф, но все пак италианците получиха бонуси и за спечелената титла и купа на Италия. Възможността за требъл обаче със сигурност е най-големият стимул за Старата госпожа.