Голямата звезда на испанския шампион Реал Мадрид – Кристиано Роналдо, няма намерения да говори пред широката общественост за бъдещето си. Португалският национал предпочита да запази публично мълчание, оставяйки въпросителна относно това да ли ще продължи да играе на "Сантяго Бернабеу".

"С никого няма да говоря по тази тема", отсече четирикратният носител на Златната топка пред AS. По-рано испанските медии съобщиха, че звездата е влязъл в контакт с ръководството на "кралския клуб", след което от Реал са останали спокойни и вярват, че Роналдо няма да напусне.

Наскоро прокуратурата обвини Кристиано в укриване на данъци в размер на 14,7 милиона евро. От "Бернабеу" го посъветваха да плати сумата, за да избегне съдебно производство. Нападателят обаче иска да покаже невинността си пред Темида и на 31 юли ще дава показания. Той е крайно обиден, защото смята, че в Испания го третират като престъпник, което породи куп спекулации относно бъдещето му.

Името на Роналдо е свързвано със завръщане в Манчестър Юнайтед или трансфер в ПСЖ, но по-всяка вероятност ще остане в Реал. Очаква се другата седмица той да се срещне с Флорентино Перес, след което намеренията му да станат официално ясни.