Въпреки че Кейлор Навас е стабилен, в Реал Мадрид продължават да мислят за промяна на вратарската позиция в тима и поредният играч, който е свързван с отбора е младият Кепа Арисабалага от Атлетик Билбао. 

В последно време Кралския клуб бе свързван с играчи като Давид де Хеа, Тибо Куртоа и Джанлуиджи Донарума, които обаче имат нови договори с настоящите си отбори и за привличането им ще бъдат необходими много пари. 

Вестник „Марка“ съобщава днес, че опцията Кепа изглежда доста добра поради няколко причини. Първо става дума за силно обещаващ испански вратар, който все още няма 23 години и тепърва предстои да стане по-добър. 

Второ и в никакъв случай не маловажно, той би могъл да дойде без пари на „Бернабеу“, тъй като договорът му с Билбао изтича в края на сезона и все още не е подновен. 

От Мадрид следят ситуацията на играча, който е в плановете и на други клубове, като например Барселона. В Атлетик правят всичко по силите си да го накарат да преподпише, но това изобщо не е сигурно, че ще се случи, така че шансовете на Реал да го вземе изобщо не са за подценяване.