Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан защити суперзвездата Кристиано Роналдо, който снощи отново не се разписа при победата над Лас Палмас с 3:0 и има само един гол в 7 мача от първенството през сезона. 

Португалецът обаче бележи редовно в Шампионската лига и като цяло има 12 попадения за клуба и страната си до момента, като според французина журналистите умишлено създават напрежение. 

„Вие медиите винаги изтъквате негативните неща, докато аз гледам позитивно на това, което се случва. Кристиано асистира за гола на Иско и мога да ви кажа, че е много доволен от представянето си. Той е щастлив, че помогна за толкова красив гол“ заяви Зидан. 

„Разбира се всички знаем, че той обича да бележи и е много доволен, когато го прави. Ние обаче знаем, че той е способен да направи разликата по всякакъв начин. Може и да не вкарва в първенството, но е замесен в нещата и помага на отбора“ добави босът, като заяви, че не е чул освиркванията към Карим Бензема, който също не е във форма. 

„Не знам, не съм чул. В крайна сметка ние искаме да продължим да работим и да правим правилните неща. Наистина не зная колко гола имат Кристиано и Карим, но скоро те ще започнат да бележат“ каза още Зидан, чийто тим ще играе с градския съперник Атлетико веднага след международната пауза.