В Реал Мадрид не останаха много доволни от жребия за 1/8финалите на Шампионската лига, който прати за съперник на отбора амбициозния тим на Пари Сен Жермен. 

Французите искат да стигнат далеч в турнира и с играчи като Неймар, Мбапе и Кавани определено ще опитат да детронират носителя на трофея, който освен това не е много убедителен до момента. 

„Това можеше и да е финал предвид потенциала на двата отбора“ заяви кисело представителят на Реал на жребия и клубна легенда Емилио Бутрагеньо. 

„За съжаление жребият противопостави два силни тима, единият от които сега ще трябва да отпадне. Не мисля, че има разлика между съставите, които са претенденти за отличието“ добави той. 

„ПСЖ става все по-силен. Видя се какво могат в груповата фаза и разполагат с невероятни играчи. Жребият не е добър за нас, но ще подходим към двата мача като към два финала. Сигурен съм, че ще се получи невероятна битка. Ако ние успеем да бъдем на най-доброто си ниво, тогава можем да се справим с всеки съперник“ каза още Бутрагеньо.