Полузащитниците Тони Кроос и Лука Модрич, които не са играли близо три седмици заради контузии, ще пътуват за Франция с отбора на Реал Мадрид за срещата-реванш срещу Пари Сен Жермен от осминафиналите на Шампионската лига.

Старши треньорът Зинедин Зидан включи играчите в групата от 24 футболисти, който ще пътуват за мача във вторник в Париж. Защитаващият трофея си тим на Реал спечели първия двубой с 3:1.

Модрич страдаше от мускулна контузия, а Кроос имаше проблем с лявото коляно. Двамата тренираха с останалите си съотборници в неделя, ден след победата с 3:1 срещу Хетафе от испанското първенство.

Левият защитник Марсело, който пропусна две седмици заради мускулна травма, се завърна в игра през второто полувреме срещу Хетафе на "Сантяго Бернабеу". Защитникът Дани Карвахал ще може да играе във вторник, след като пропусна първия мач заради наказание.

Пари Сен Жермен ще бъде без контузената си звезда Неймар. Бразилецът претърпя операция на ходилото в събота в клиника в Бело Оризонте и се очаква да не играе около три месеца.