Легендата на Реал (Мадрид) и световен шампион с Аржентина Хорхе Валдано разкритикува играта на Гарет Бейл и заяви, че уелсецът по никой начин не защитава цената си от 100 милиона евро. Валдано е и бивш генерален директор на Реал (Мадрид) и беше на стадиона в дербито с Атлетико, завършило 1:1.

"Играта на Бейл не е като на човек, за когото са платили 100 милиона евро. Просто действията му не са такива, че да си помислиш за тези пари. Можеш да познаеш, че е Бейл единствено от номера на фланелката.

Именно Бейл обаче асистира за гола на Кристиано Роналдо във вратата на Атлетико.

"Роналдо се намира в момента в пълна увереност в качествата си, а също така се чувства и много добре физически. Видяхте, че срещу Атлетико игра по целия фронт на атаката, допълва Валдано, цитиран от вестник Марка.

От състава на дюшекчиите той похвали Антоан Гризман и заяви, че очаква този нападател да бъде звездата на летния трансферен период.

"За мене в момента Гризман е най-добрият нападател в Примера, а също така играе добре и като атакуващ халф. Работата му в защита също е на добро ниво, добави Валдано.