Явно ядосан от непрекъснатите обвинения по негов адрес, капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос реагира, след като бе нарочен за големия злодей във финала на Шампионската лига. 

Защитникът бе обвинен за контузията в рамото на Мохамед Салах, а освен послужи и за оправдание на безумията на вратаря Лорис Кариус, когото ударил при една ситуация в главата, стражът получил мозъчно сътресение и затова не бил на себе си.  

"Сега остава само Роберто Фирмино да каже, че е получил треска, тъй като капка от потта ми е попаднала върху него" заяви иронично Рамос, който има и своя версия за травмата на Салах. 

"Помня ситуацията много добре. Първо той ме сграбчи за ръката и аз загубих баланс и паднах. Казват, че съм го задържал с хватка от джудото, което е прекалено. След това пък вратарят им се оплака, че съм го замаял" добави бранителят. 

"Размених съобщения със Салах и той бе добре. Освен това смятам, че можеше да продължи мача, ако му бяха сложили инжекция за второто полувреме. На мен това ми се е случвало няколко пъти. Явно обаче когато Рамос направи нещо се раздухва повече. Не знам дали защото печелим непрекъснато, но хората гледат на това по различен начин" каза още Рамос.

Заради инцидента с Мо повече от 400 000 души поискаха наказание за Рамос, а египетски адвокат дори заведе дело срещу него срещу 1 милиард евро, заради това, че Салах може да не играе на световното. Иначе днес играчът на Реал се присъедини към националния тим на Испания.