Бившият треньор на Реал Мадрид Мануел Пелегрини разкри, че по времето, когато е водил отбора, е получавал инструкции как някои играчи трябва на всяка цена да бъда на терена, независимо от формата си и неговата стратегия. 

Чилиецът, който наскоро застана начело на Уест Хям, намекна много сериозно, че треньорите на "Бернабеу" нямат решаващата дума и това също е сериозна причина за решението на Зинедин Зидан да напусне миналата седмица. 

"Едно от нещата, които обсъждах най-често с ръководството на Реал по онова време бе представянето на играчите. Казваха ми, че някои футболисти трябва да играят задължително, но аз не направих компромис с това никога" заяви специалистът, който остана само един сезон начело на Реал. 

"Въпреки всичко винаги съм бил в добри отношения с футболистите си, както и с треньорите на съперниците. Наскоро например се срещнах с Моуриньо в Лондон и двамата се прегърнахме. По време на кариерата си най-лесно бе да работя с Раул и Роналдо, които бяха невероятни атлети. Най-трудно бе с Хуан-Роман Рикелме" каза още Пелегрини пред чилийското издание "Ел Меркурио".