Бразилската звезда Неймар на практика сам изключи възможността да премине в Реал Мадрид, поне през това лято, като заяви, че остава в ПСЖ. 

Това се случи на благотворително събитие в Сао Пауло, където нападателят се появи публично за първи път след отпадането на Бразилия на 1/4финала на световното първенство. 

„Оставам в Париж. Имам договор с ПСЖ. Отидох там заради ново предизвикателство, за нови неща и да постигна нови цели, така че за мен нищо не се е променило“ заяви Неймар пред „Фокс Спортс“. 

„Спекулациите бяха наистина много, но всички знаят, колко е силна връзката им с президента Ал Келайфи, обичам страната, а и феновете на отбора са страхотни“ добави той. 

„Разполагаме с отличен отбор в ПСЖ, така че очаквам успешна кампания. Съотборниците ми са много качествени и поздравления за Килиан Мбапе и титлата на Франция. Ние сме разочаровани, че не успяхме да спечелим купата за 6-и път, но въпреки това имаме поводи да сме щастливи. Радвам се, че ще мога да играя с футболист като Буфон, който идва при нас, тъй като той е страхотен вратар и с опита си ще ни помогне много“ каза още Неймар.