Реал (Мадрид) записа трета поредна победа от началото на сезона и продължава без грешка, след като надви у дома Леганес с 4:1.

Тимът бе по-добрия на терена и в крайна сметка успя да се справи с противника и да натрупа 9 точки в класирането си, като по този начин има пълен актив.

Бейл откри в 17-ата минута, но точно седем по-късно Карийо успя да изравни след гол от дузпа.

Само минута след почивката Бензема се разписа след малко спорен гол, а в 61-ата минута отново той бе точен. За крайното 4:1 се разписа Рамос от дузпа в 66-ата минута.


Още в 5-ата минута домакините създадоха първия си голов шанс, след като Асенсио излезе сам срещу вратаря и опита да го матира с прехвърлящ удар, но топката не намери очертанията на вратата и кацна върху мрежата над напречната греда.

Само пет минути след това Бензема можеше да вкара една центрирана топка в мрежата, но изпусна точния момент да я засече. Все пак домакините стигнаха до попадение в 17-ата минута.

Бейл вкара гол с удар от въздуха след пас на Карвахал и даде аванс на "кралете" в резултата. Радостта на домакините обаче не трая особено дълги, тъй като в 23-ата минута Каземиро направи дузпа.

Той фаулира Ерасо в наказателното поле и зад топката застана Карийо, който успя да реализира и да изравни.

Броени минути след това Бейл засече една центрирана топка с глава, но ударът му бе прекалено слаб, а в самия край на първото полувреме удар на Асенсио бе спасен от противниковия страж и резултатът се запази при реми на почивката.

Точно минута след почивката Бензема вкара малко спорен гол. Той реализира след точен удар с глава, а при попадението му имаше и съмнения за фаул в атака, но такъв не бе свирен.

В 61-ата минута френският стрелец вкара отново и така уби интригата в мача. Той отправи хубав удар от пеналта и прати кълбото в долния десен ъгъл на противниковата врата.

Точно пет минути след това Рамос бе точен от дузпа за домакините и увеличи преднината им. До самия край темпото драстично поспадна и повече голове така и не паднаха.

РЕАЛ (МАДРИД) - ЛЕГАНЕС 4:1
1:0 Бейл 17
1:1 Карийо 24 дузпа
2:1 Бензема 47
3:1 Бензема 61
4:1 Рамос 66 дузпа

Реал (Мадрид): Куртоа, Рамос, Марсело, Карвахал, Варан, Модрич (62 - Иско), Крос, Каземиро, Асенсио (78 - Себайос), Бензема, Бейл 

Леганес: Куеяр, Сиовас, Хуанфран, Силва, Бустинца, Ел Жар (70 - Ел Несири), Перес, Ерасо (70 - Весга), Гумбау, Сантос, Карийо