ЦСКА Москва - Реал Мадрид, двубой от Група G на Шампионската лига, стадион "ВЕБ Арена", начало: 22:00 часа българско време.

Вероятен състав на Реал Мадрид: Куртоа, Карвахал, Варан, Рамос, Начо, Каземиро, Модрич, Кроос, Асенсио, Иско, Бензема

Прогноза на Gol.bg:

ЦСКА Москва стартира с равенство 2:2 срещу Виктория Пилзен като гост своето шесто участие в групите на Шампионска лига. Възпитаниците на Виктор Гончаренко изоставаха с 0:2, но успяха да се върнат в мача и в продължението на двубоя да стигнат до важна точка. 

Домакините имат амбиции да преминат груповата фаза, но истината е, че това ще бъде труден сезон за "армейците". През лятото важни играчи като братята Березутски се отказаха от футбола, а младият талант Головин премина в Монако.

Реал Мадрид впечатли срещу Рома след 3:0 в първата седмица, но в последно време футболистите на треньора Хулен Лопетеги преминават през труден период. Тимът имаше тежък мач през уикенда срещу градския съперник Атлетико Мадрид, завършил наравно 0:0. 

И докато пред своите фенове, Реал не допуска изненади, то в гостуванията "белият балет" продължава да изпитва проблеми. Испанският гранд има едва 1 победа в последните си 6 мача като гост и не запази суха мрежа в нито една от тези срещи. 

Откъм състави, домакините не изглеждат никак добре. Тук липсва почти цял един отбор след контузиите на Виктор Вашин, Алекс Макаров, Константин Кучаев, Кетаг Косонов, Кристиян Бистрович, Хьодур Магнусон и Абел Ернандес.  

В лагера на Лопетеги проблеми имат ключовите Гарет Бейл и Марсело. Така Иско и Марко Асенсио ще помагат на Бензема в нападение, докато Начо отново ще трябва да се подвизава в лявата зона на защитата.

Прогноза: ЦСКА Москва - Реал Мадрид 1:3

Участвайте в играта ни с прогнози в Шампионска лига и печелете награди!