Мелила - Реал Мадрид, двубой от 1/16-финалите за Купата на Краля, стадион: "Aлварес Кларо", начало: 20:30 часа българско време.

Вероятен състав на Реал Мадрид: Навас, Одриосола, Начо, Рамос, Регулон, Каземиро, Себайос, Модрич, Васкес, Асенсио, Бензема

Прогноза на Gol.bg:

Реал ще се опита на направи пълен "рестарт" на сезона и да забрави за лошите резултати напоследък. "Белия балет" има незавидната серия от 5 поредни мача без победа в испанската Ла лига, а 4 от тях са загуби.

Безспорно най-тежкото поражение бе в последния кръг, когато мадридчани допуснаха кръвния враг Барселона да ги победи с катастрофалното 5:1. Логично, това доведе до уволнението на треньора Хулен Лопетеги. 

За временен наставник бе назначен Сантяго Солари. До този момент специалистът водеше резервите на Реал. Той е и бивш футболист на "лос меренгес", а дебютът му като треньор на отбора ще бъде именно тази вечер.

Той няма да може да разчита на защитника Рафаел Варан, след като стана ясно, че е получил мускулна травма по време на Ел Класико. След направените медицински изследвания стана ясно, че той има втора степен  на разтежение и ще отсъства от игра поне един месец. 

Контузията на бранителя е изключително неприятна новина за Солари, тъй като специалистът ще може да разчита единствено на Начо Фернандес и Серхио Рамос в центъра на отбраната, а Марсело и Дани Карвахал също се оплакват от травми.

Домакините от Мелила пък се представят доста добре в Сегунда Дивисион и в момента се намират на второто място в класирането, като от десет мача са допуснали само една загуба. 

Прогноза: Мелила - Реал Мадрид 1:3