Реал Мадрид - Райо Валекано, двубой от 16-ия кръг на испанската Ла Лига, стадион "Сантяго Бернабеу", начало: 19:30 часа българско време.

Вероятен състав на Реал: Куртоа, Одриосола, Рамос, Варан, Марсело, Модрич, Иско, Крос, Себайос, Винисиус,, Бензема

Прогноза на Gol.bg:

Реал Мадрид продължава да изумява с непостоянството си. През седмицата тимът допусна шокираща загуба у дома с 0:3 от ЦСКА Москва в Шампионската лига, което със сигурност сваля от самочувствието на отбора. 

Наскоро столичани записаха същото поражение и при гостуването си на Ейбар в Ла Лига, което е доказателство, че кризата в отбора е налице. Статистиката показва, че въпросните две издънки са единствените загуби в последните 10 мача на тима, като останалите са само победи. Но това далеч не вдъхва спокойствие при запалянковците на Реал.

"Белия балет" е с едва 26 точки до момента в първенството, което е най-лошото постижение на тима на този етап от шампионата за последните осем години. 

Към това прибавяме все по-очевидния проблем между треньора Сантиаго Солари и Иско, който пък си навлече гнева и на феновете. Начо продължава да липсва, а под въпрос са Гарет Бейл, Регулион, Мариано Диас и Каземиро. 

Райо Валекано е на опашката, като само 3 точки дели тима от последното място. Скромният отбор е записал само две победи досега, като едната дойде срещу Ейбар преди две седмици. 

"Пчеличките" и Уеска са с най-слабите защити в първенството - с по 30 допуснати попадения. Жорди Амат е наказан, а контузени са Елустондо, Какута и Лас.

Прогноза: Реал Мадрид - Райо Валекано 3:1