Галерия

Сантяго Солари е с изчерпан кредит на доверие в Реал Мадрид и може да загуби поста си още преди края на сезона или най-късно след него, твърди „Марка“. 

Белите отпаднаха от турнира за Купата на Краля след 0:3 от Барселона, като в събота отново ще приемат каталунците, този път в двубой от първенството, а след това предстои и домакинството на Аякс, като тези мачове може да са решаващи за бъдещето на наставника. 

Изданието отчита, че макар и показал някои добри игри, Реал е далеч от нивото, на което трябва да бъде, а Солари е доста твърдоглав във вижданията си, дори и да греши. Той взе решение да не разчита на Иско и да остави на пейката Бейл, Марсело и Асенсио, което се оказва, че не е съвсем оправдано. 

Реал е на цели 9 точки от лидера в шампионата, от който загуби вече два пъти през годината и наваксването изглежда малко вероятно. Възможното отпадане от Шампионската лига ще остави столичани без трофей през кампанията, което със сигурност ще означава, че експериментът със Солари не е успешен и ще трябва да му се търси заместник.