Агентът на Гарет Бейл Джонатан Барнет изригна срещу Реал Мадрид и поиска повече уважение за уелсеца. 

Нападателят не прави особено добър сезон и се превърна в резерва, но в събота започна като титуляр и бе освиркан сериозно при смяната си в 61-ата минута от Марсело в дербито с Барса. 

Той докосна топката едва 20 пъти преди да напусне и привържениците на домакините ясно показаха, че не са доволни от представянето му. 

„Това поколение фенове на Реал ще говори за головете на Гарет в следващите години. Според мен те трябва да се срамуват от себе си. Той заслужава огромно уважение. Отношението, което получава обаче, е позорно. През 6-те години, в които е в Испания той спечели всичко и е един от най-добрите в света. Привържениците трябва да му целуват краката” изригна Барнет пред „Скай Спортс”. 

Бейл помогна на Реал да спечели пъти Шампионската лига, като във финала миналата година вкара два гола срещу Ливърпул, единият от които бе истински шедьовър. Той има 101 гола в 218 мача за Белите, но се говори много сериозно, че може да бъде продаден през лятото, след като бе обвинен в арогантност заради това, че отказа да празнува победния си гол срещу Леванте. 

„Независимо какво пишат местните медии, той е щастлив, говори добре испански и няма проблем със съотборниците си. Тези, които пишат това, не знаят нищо за него. В нито един момент не е ставало въпрос за неговото напускане на Мадрид. През лятото няма да ходи никъде. Доволен е и иска да остане в Реал” добави Барнет.