Нов конфликт назрява в детронирания европейски клубен шампион Реал Мадрид. В центъра му отново е Гарет Бейл, чието бъдеще все повече се отдалечава от "Кралете".

Според AS уелската звезда е влязъл в нов конфликт с вратаря Тибо Куртоа. Белгийският страж е недоволен, че съотборникът му не обядва с целия отбор и се самоотлъчва.

Наскоро Куртоа заяви по адрес на нападателя, че прякорът му е "голфър", защото предпочитал да държи стика, отколкото да контактува с футболистите на отбора. Марсело пък добави, че се разбира с Бейл само с жестове, тъй като британецът не знае и капка испански.

AS допълва, че феновете и журналистите също не искат Бейл да остава, въпреки че той нямал против да изкара още един сезон на "Сантяго Бернабеу". Това обаче едва ли ще стане, като името му е свързвано с Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен.

През този сезон Бейл има 38 мача за Реал с 14 гола и 5 асистенции. Той играе за "белите" от 2013 г., когато беше купен от Тотнъм за 101 милиона евро. В момента нападателят е оценяван на 70 млн. евро.

Вижте класирането в Ла Лига 

В класирането на Ла Лига Реал води борба с Атлетико Мадрид за 2-то място и в следващия кръг гостува на Леганес.