Доминантът във Франция Пари Сен Жермен може да направи сериозна услуга на Реал, като го отърве от трима футболисти и така подпомогне очакваните сериозни промени на „Бернабеу“. 

Според вестник „Паризиен“ парижани са готови да привлекат Гарет Бейл, Тони Кроос и Иско, които по всичко изглежда нямат бъдеще на „Бернабеу“ и Белите няма да имат нищо против да се разделят с тях. 

Изданието пише, че в Париж също готвят сериозни промени в отбора си за следващия сезон, като се очаква клубът да са раздели с играчи като Единсон Кавани и Юлиан Дракслер. 

Подобна сделка може да се окаже идеална и за двата клуба и за играчите, тъй като в Мадрид ще получат добри пари за привличането на Еден Азар и Пол Погба, докато в ПСЖ ще се сдобият с футболисти, които ще бъдат амбицирани за нови успехи след трудната кампания в Реал. 

Бейл, Кроос и Иска са оценявани на около 210 милиона, но въпреки неограничените си възможности от ПСЖ ще опитат да намалят сумата при преговорите и да получат тримата на по-ниска цена, което обаче не е ясно дали ще постигнат.