Реал Мадрид - Бетис, двубой от 38-ия последен кръг на испанската Ла Лига, стадион: "Сантиаго Бернабеу", начало: 13:00 часа българско време.

Групата на Реал Мадрид: Навас, Куртоа, Алтуб, Карвахал, Варан, Начо, Марсело, Регилон, Кроос, Модрич, Валверде, Йоренте, Асенсио, Брахим, Иско, Бензема, Бейл, Васкес, Винисиус 

Прогноза на Gol.bg:

Реал Мадрид изпраща незавидно слаб сезон, като в навечерието на края на кампанията е на цели 18 точки от лидера Барселона и на 7 зад градския съперник Атлетико. 

"Белия балет" не записа добри резултати през последния месец като загуби от опашкаря Райо Валекано и Реал Сосиедад, добавяйки и щипка нулево равенство с  Хетафе. 

Все пак столичани се справиха сравнително добре у дома като записаха 13 победи в досегашните 18 мача и се намират в серия от пет последователни успеха. Наказани за този мач са Каземиро, Вайехо и Марсело, докато Алваро Одриосола е с травма.

Бетис е на десетото място в подреждането. Отборът направи някои добри мачове, но непостоянството е това, което му попречи да се класира поне за евротурнирите и през следващия сезон. 

Най-запомняща остава победата над Барселона с 4:3 насред "Ноу Камп" през есента на миналата година. В края на сезона Бетис не изглежда в особено добра форма и нямаше победа в пет поредни кръга. 

Това се промени миналата седмица, когато успя да спечели домакинството си на последния в класирането Уеска с 2:1. Бетис няма да може да разчита на наказания Хоакин, докато с травми са Бараган и Каналес.

Реал Мадрид и Бетис са се срещали 105 пъти в Ла Лига. "Белия балет" е с 60 победи, докато гостите днес имат 24 успеха. 21 мача пък са завършили наравно. По-рано този сезон Реал спечели с 2:1 визитата си на Бетис.

Прогноза: Реал Мадрид - Бетис 3:1