Няма никаква промяна в ситуацията с Гарет Бейл. Това обяви Зинедин Зидан на първата си пресконференция след началото на подготовката. 

Уелсецът е набелязан за трансфер, но няма желаещи за подписа му, а и самият той няма никакво намерение да си тръгва при положение, че има контракт за още 3 сезона и огромна заплата. 

„Няма проблем с Бейл. Никога няма да кажа, че един играч е проблем за отбора. Всичко може да се случи. Ще видим. Той има договор с нас и от юни при него няма никаква промяна” заяви Зидан преди мача с Байерн от турнира „Интернешънъл Чемпиънс Къп”. 

Французинът коментира и други неща свързани с тима. „Доволен съм, тъй като подготовката върви добре. Момчетата работят с настроение и така и трябва да бъде. Липсва ни физическа подготовка, но това е логично. Предстоят ни мачове, но знаем какво искаме да постигнем и имаме време” изтъкна наставникът. 

„Погба? Клубът знае какво иска, така че ще видим. Сега мислим за предстоящите срещи. Кубо се вписа отлично и изглежда, че е с нас от дълго време. Всички играчи заслужават уважение и аз се стремя да съм искрен с тях. Азар имаше нужда да дойде при нас и сме сигурни, че ще стане още по-добър” када още Зидан.