В Мадрид са възхитени от новото попълнение Такефуса Кубо, съобщава вестник „Марка“. 

Младият японец впечатлява с изявите си по време на тренировките и получи възможност да вземе участие в някои от контролните мачове на отбора, в които също се представи добре. 

Той бе привлечен с идеята да се обиграва във втория отбор, но според твърденията на мадридското издание, в Реал са доста разколебани как да процедират с него. 

Все още надделява мнението, че вероятно е по-добре да се изчака с налагането му в първия тим, но пък има и мнозина, според които той демонстрира качества, които ще му позволят да се представи добре и да донесе нещо различно на състава. 

В анкета на изданието 49% от привържениците смятат, че Кубо трябва да остане част от първия тим, 42% са на мнение, че трябва да бъде преотстъпен в друг тим от испанския елит, а едва 9% мислят, че за него ще е най-добре да играе за Кастия, макар и в трета дивизия. 

Каквото и да се случи обаче е ясно, че младокът е считан за част от бъдещето на Реал и със своя потенциал в Мадрид са сигурни, че в негово лице са намерили страхотен играч за следващите доста години напред.