Въпреки че бе обявил, че Гарет Бейл не влиза в плановете му, сега Зинедин Зидан е категоричен, че ще разчита на уелсеца за мачовете от сезона. 

Това се видя още срещу Селта миналия уикенд, след като Бейл бе титуляр и се отчете с асистенция за успеха с 3:1 и французинът го похвали преди домакинството срещу Валядолид. 

„Той направи добър двубой. Справи се на ниво и в защита. Гарет, а и останалите трябва да продължим по същия начин. Всички играчи са важни. Сега той остава при нас. Наистина около него имаше много неща, но сега ситуацията е такава, че той е част от отбора и ние ще разчитаме на него. Важен играч е и трябва да продължи да го доказва“ заяви Зидан, като даде надежди и на Хамес Родригес. 

„Говорим за футболист, които играе много добре. Доволни сме, че е тук и ще разчитаме на него, както на останалите. Той е щастлив в Мадрид, а и през сезона има достатъчно мачове. До 2 септември обаче много неща могат да се случат, но аз очаквам с нетърпение идването на тази дата, за да спрем да говорим за това“. 

„Що се отнася до Кейлор наистина не си представям отбора без него. Той винаги е бил важен за нас и не ми е казвал, че иска да напуска. Говорим за професионалист и той остава в плановете ми. Вярвам, че през новия сезон приносът му ще бъде сериозен“ каза още Зидан и по отношение на ситуацията с Навас.