Гарет Бейл призна, че не се чувства напълно щастлив в момента в Реал Мадрид, след трудни няколко месеца, в които непрекъснато бе спряган за трансфер. 

Уелсецът бе близо до преминаване в китайския Джансу Сунин, но сделката пропадна в последния момент. В крайна сметка Зинедин Зидан започна да разчита на Бейл, който обаче твърди, че не е напълно доволен. 

„Разбирам, че бях направен изкупителна жертва и го приемам, макар че не е напълно справедливо. Краят на миналия сезон наистина бе труден и не го отричам. Сега мога да кажа, че не се чувствам напълно щастлив, но съм професионалист и когато играя винаги се раздавам максимално” заяви Бейл пред „Скай Спортс”. 

„Честно казано очаквам да имам още трудности, но това е нещо, за което трябва да говорите с Реал Мадрид. Явно обаче ще трябва да изясним нещата и да стигнем до някакво решение” добави нападателят, който има 2 гола в първите 3 мача от сезона.  

„Имаше много спекулации през лятото и периодът наистина не бе идеален, но в такива моменти знам, че просто не трябва да обръщаш внимание на нещата, а е важно да работиш. Тогава ще получиш награда за усилията си и след като направих добра подготовка, започнах добре и кампанията. Във футбола нещата бързо се променят” каза още Бейл, който сега мисли за националния отбор.