Полузащитникът на Реал Мадрид Хамес Родригес опита да успокои обстановката след резила срещу ПСЖ и загубата с 0:3 снощи. 

Ситуацията обаче изглежда доста притеснителна, след като Белите не отправиха нито един точен удар във вратата и записаха поражение и то след като за домакините не играха звездите им Неймар, Мбапе и Кавани. 

„Не направихме добър мач и просто трябва да се поучим от грешките си. Понякога човек просто има добри дни, друг път лоши. Така е при всеки. Не трябва обаче да се прави драма. Това е само началото и има още много мачове в турнира“ коментира колумбиецът, който въпреки загубата прави добри срещи до момента. 

„Радвам се, че отново играя и се надявам, че сезонът ще бъде силен. Да носиш екипа на Реал е вълнуващо, но и отговорно. Усещам топлотата от феновете към мен, което ме радва и мога да уверя привържениците да бъдат спокойни, защото това няма да се повтори“ добави той. 

„Противникът игра с повече агресия от нас и трябва да признаем, че наистина се справи на ниво. Те имат силни футболисти и изиграха отличен двубой. В Реал обаче на дневен ред винаги е следващия двубой и ние трябва да бъдем готови за него“ каза още Хамес.