Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан заяви, че не обръща никакво внимание на здравите критики, които го засипаха след поражението с 0:3 от Пари Сен Жермен в Шампионската лига през седмицата. Някои медии дори навяват идеи, че Жозе Моуриньо е пред завръщане като следващият треньор на тима.

Обидата от представянето на Белия балет е заради липсата на основните фигури в състава на Пари Сен Жермен каквито са Неймар, Единсон Кавани и Килиан Мбапе, но също така тимът завърши и без удар във вратата на домакините.

"Не съм заинтересован да влизам в коментари какво се говори извън клуба. Денят, в който вероятно ще платя данък обществено мнение, е денят, в който ще ме принудят да си тръгна, заяви Зидан по време на пресконференция преди мача със Севиля в първенството като гости.

"Чувствам се в силна позиция и никога не се предавам. Аз ще се опитвам да побеждавам и да печеля до последната възможна минута, колкото повече време клубът ми дава шанс да продължа. Не се чувствам под въпрос за поста, каза още бившияг френски национал.

Испанските медии вече написаха, че президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес ще прибегне до услугите на Жозе Моуриньо- в момента без работа, ако Зинедин Зидан не излезе от ситуацията.

"Изобщо не съм притеснен от спекулациите за Моуриньо. Това е ситуацията в момента, а когато отборът е в лош момент, не показва желаната игра, всеки иска да промени нещо. Знам, че е трудно, но това е реалността в момента, каза Зидан и добави, че е бил също така и в трудни ситуации, и на върха на щастието, след като спечели три поредни Шампионски лиги.

Реал в момента има 8 точки от първите четири мача през сезона, докато Севиля е на върха в класирането с 10 с летящия старт под ръководството на Хулен Лопетеги.