Не сбърках, като напуснах Реал Мадрид и преминах под наем в Арсенал. Това каза халфът Дани Себайос, който бе повикан в националния отбор на Испания за мачовете с Норвегия и Швеция. 

Макар и да започваше в някои от срещите на пейката, полузащитникът записа 11 участия за лондончани до момента, като се отчете с гол и 2 асистенции на сметката си. 

„Чувствам се много добре в Арсенал. Бях сигурен, че искам да напусна Реал и не се съмнявам, че това бе правилно решение. Сега съм там, където искам да бъда и съм щастлив” заяви Себайос пред испанските медии. 

„Исках да играя редовно и да се наслаждавам на футбола, след като в последните 2 години това не се получаваше. Сега, след като съм в националния отбор се вижда, че не съм сбъркал” добави той. 

Зинедин Зидан така и не хареса футболиста още след привличането му от Бетис през 2017-а. Мнозина от феновете в момента обаче смятат, че Себайос би могъл сега да бъде много полезен в средата на терена на Белите, само че самият той е доволен от ситуацията, в която се намира.