Зинедин Зидан остана  остана много доволен от победата на Реал над Валенсия снощи, но предупреди, че отборът му все още не е спечелил трофея. 

Белите играха без Карим Бензема и Гарет Бейл, но изиграха отличен мач и се наложиха с 3:1, за да се класират за финала на турнира за Суперкупата на Испания. 

„Преди мача казах, че искам да бъдем на най-доброто си ниво и не знам дали бяхме, но със сигурност момчетата се справиха отлично. Доволен съм от всички и е трудно да отлича някой. Иско вкара гол, от който се нуждаеше, Кроос бе много изобретателен, а Модрич както обикновено неуморен. Все пак обаче не сме спечелили нищо. Сега малко ще починем и след това започваме подготовка за финала“ заяви Зидан. 

„Съставът ни бе офанзивно построен и най-важното бе, че бяхме изнесени дълбоко в тяхната половина, пресирахме ги и им създавахме проблеми. Всичко се получи както трябва в този мач и това може само да ни радва. В следващия двубой обаче, може да е различно“ добави той. 

„Йович игра добре, въпреки че не вкара. Той искаше да отбележи, но по-важното бе, че работи здраво за отбора. Стараеше се през цялото време и съм много доволен. Това важи за всички, защото те се раздадоха, а това винаги е прекрасно за треньора и отбора“ каза още Зидан.