Рекордьорът по голове за националния отбор Димитър Бербатов вярва, че престоят на Гарет Бейл в Реал (Мадрид) е дошъл към своя логичен край, след като уелсецът за пореден път прояви неуважително отношение към испанския колос по време на мач. Той първо се направи на заспал с маска на очите на "скамейката", а след това се престори, че гледа с въображаем бинокъл.

"Гарет Бейл отново е в новините. Преструваше се, че спи на трибуните, когато разбра, че няма да влезе в игра. Не можeх да повярвам, че това се случва. Гледах го как си слага маската на очите и се прави, че спи. Това е непрофесионално и неуважително към Реал (Мадрид). Те трябва да намерят решение на тази сага, защото тя не помага нито на тях, нито на него", каза Бербатов за Бетфеър.

Бившият нападател на ЦСКА, Байер (Леверкузе)н, Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Монако е сигурен, че Бейл трябва да напусне след 7-годишен престой на "Сантяго Бернабеу".

"За него единственият правилен ход е да напусне Реал. Ако бях фен на отбора и гледах как той проявява неуважение, нямаше да го приема леко. Бейл сам трябва да потърси решение на този проблем, дори това да значи преотстъпване под наем. Това бе като помпане на мускули. Сякаш казваше, че ще прави, каквото си пожелае. На мен лично това не ми допада", завърши българинът, цитиран от БНР.