Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан пое вината за шокиращото поражение с 2:3 от Шахтьор Донецк на испанска земя снощи.

"Това е лош момент. Не видях отбора така, както исках да бъде през първото полувреме и когато това се случва, значи вината е твоя. Ние реагирахме чак през второто полувреме и играчите не заслужават това", започна Зизу.

"Те са шампиони и загубата ме подразни. Аз съм отговорен за нея, затова трябва да потърся решения, за да не се случва отново. Ще се опитам да го направя. Футболистите са на терена и се нуждаят от решения."

"Не успяхме да влезем в мача, както можем. Сега сме в труден момент и ще размишлявам. Промените в състава бяха заради натрупването на мачове, защото това са футболисти, които никога не почиват. На всеки три дни имаме мач, но това не е оправдание."

"Това са мои решения и сега трябва да намеря това, което отново ще ни върне на победния път. Разполагам с малко дни да го направя. Ще видим за мача с Барселона. Сега трябва да анализираме този двубой", завърши французинът.