Следващите 3 мача ще решат бъдещето на Зинедин Зидан начело на Реал Мадрид, твърдят слуховете около бъдещето на французина. Самият той категорично не мисли за напускане, въпреки трудностите. 

Кралете стартираха лошо сезона и допуснаха неприятни загуби, като след поражението от Шахтьор класирането им за 1/8финалите в Шампионската лига е сериозно застрашено. 

В първенството ситуацията също не е добра, след като мадридчани паднаха от тимове като Кадис и Алавес, а контузии и липса на играчи заради Ковид 19 няма как да помогнат. 

Сега на Реал предстоят 3 ключови срещи, които до голяма степен ще предопределят дали Зидан ще остане. В събота тимат гостува на Севиля в Ла Лига, след това приема Борусия Мьонхенгладбах и само с победа ще продължи в елиминациите на Шампионската лига, а следващия уикенд е градското дерби с Атлетико. 

Загуби в тези мачове не само ще означават огромен провал в Европа, но и изоставане на 12 точки от върха в първенството, което ще означава и край на ерата Зидан на „Сантяго Бернабеу”.    
 
Спекулациите за неговия наследник се увеличават, като с най-големи шансове е Маурисио Почетино, а освен него се спрягат още Раул, Масимилиано Алегри, Гути, Роберто Мартинес, Арсен Венгер и Йоаким Льов.