Голямата звезда на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе е взел решение за бъдещето си. Французинът иска да си тръгне през лятото и да премине в испанския шампион Реал Мадрид, твърдят Cuatro и Cadena SER.

Мбапе отдавна е бил съветван за трансфер при "лос бланкос", въпреки че и Ливърпул също има желание да привлече нападателя. Сега обаче 22-годишният футболист е решил да продължи кариерата си в испанската столица.

Испанските издания пишат още, че нападателят е бил в чест контакт със старши треньора на Реал – Зинедин Зидан. Информацията гласи също, че президентът на "белите" Флорентино Перес иска да оформи ударното дуо Мбапе – Халанд, което да поведе атаката на тима на обновения "Сантяго Бернабеу".

Настоящият договор на Мбапе изтича през лятото на 2022 година и се смята, че от ПСЖ ще предпочетат да го продадат след края на сезона, отколкото да го изпуснат без пари догодина.

Британският ежедневник Telegraph също пише за желанието на нападателя да си тръгне, след като преговорите за нов договор с парижани са били прекъснати. 

Изданието допълва, че от тима ще поискат над 100 милиона евро за правата му, въпреки факта, че ще навлезе в последната година от договора си.