Разводът между бившия вратар на "Реал" и Испания Икер Касияс и Сара Карбонеро беше регистриран в съда.

Двамата обявиха, че се разделят, преди месец, но сега вече и официално не са семейство. Вратарят и журналистката нямаха претенции един към друг и бързо стигнаха до споразумение, отбелязват медиите в Испания.

Икер е преотстъпил попечителството над децата на Сара, тъй като е наясно, че те са още малки и имат нужда от грижите на майка си. Големият син – Мартин, е на 7 години, а Лукас е с 4 по-малък.

Татко им ще поеме всички такси за училището. Освен това момчетата и майка им ще останат да живеят в семейната къща, а Касияс ще се премести в друг имот, който също е в Мадрид.

12 години

Връзката между Касияс и Карбонеро издържа 12 години. Целият свят стана свидетел на любовта им по време на световното първенство в ЮАР през 2010 година, когато вратарят дари любимата си с целувка, докато му взимаше интервю.

Преди пет години те сключиха брак, но сега взеха решение да продължат поотделно, съобщава "Мач Телеграф".

Новината за раздялата им беше истински шок, тъй като връзката им изглеждаше изключително стабилна. В последните години те минаха през тежки моменти – Касияс преживя инфаркт по време на тренировка с "Порто" и беше принуден да сложи край на кариерата си, а Сара се бори с онкологично заболяване на яйчниците.