Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана бесен от съдийството ма мача със със Севиля, завършил 2:2. По този начин "Кралете" пропуснаха чудесна възможност да оглавят класирането в Ла Лига. Френската легенда има претенции за неотсъдена дузпа. 

"Не разбирам нищо. Ако има игра с ръка на Милитао, има такава и на Севиля. Това, което съдията ми каза, не ме убеди. Никога не говоря за реферите, но сега съм бесен. В крайна сметка, всичко свърши и нищо няма да се промени. Доволен съм от нашето представяне и смятам, че заслужавахме повече, защото през второто полувреме бяхме великолепни. Не искам да говоря повече за това. Но трябва да ми обяснят правилата за игра с ръка. Ще се борим докрай"Зидан.

"Сега може да говорим каквото си искаме. Това, което ме притеснява е, че няма ясно правило какво се отсъжда като дузпа и какво - не. Сега трябва да мислим за оставащите три мача. Ядосан съм, защото заслужавахме победата. Вярвам във футбола, но мнението ми е, че имаше две игри с ръце, а само едната бе отсъдена като дузпа. Ако трябва да играем утре, сме готови. Чувстваме се добре и ще се подготвим добре за оставащите срещи", каза Зидан.