Зинедин Зидан отрече информациите, че вече е уведомил играчите на Реал Мадрид, че си тръгва след края на сезона. 

Кралете победиха трудно Атлетик Билбао с 1:0, за да останат на 2 точки от лидера Атлетико и така шампионът ще бъде решен в последния кръг. 

Въпреки това продлъжават сериозните слухове, че французинът все пак ще си тръгне, особено ако тимът му остане без отличие след мача с Виляреал следващия уикенд. 

„Как бих могъл да кажа на играчите, че си тръгвам точно сега? Ние се борим за титлата и даваме всичко от себе си и аз да им заявя: И между другото, скоро няма да съм ви треньор? Хората извън клуба могат да говорят каквото си искат, но аз никога не бих казал подобно нещо на своите футболисти” заяви Зидан. 

„Ще видим какво ще стане, след като кампанията приключи. Сега просто съм фокусиран само върху последния мач. Непрекъснато обаче се говори за моето бъдеще. Краят на сезона е по-важен от това” каза още френският наставник. 

Зидан спечели 3 пъти поред Шампионската лига начела на Реал между 2016 и 2018, а след като се раздели с клуба, се завърна начело, за да спечели още една титла на Ла Лига през 2020-а.