Мениджърът на Килиан Мбапе Бруно Сатен обяви,че бъдещето на нападателя е свързано с Реал Мадрид, тъй като той вече има договорка за трансфер това лято. Сатен коментира възможността за сделката пред Canal +. 

"Имам известна информация, според която Мбапе и семейството му имат споразумение с Реал. По принцип играчът може и да се е договорил, но се нуждаем и от мнението на Пари Сен Жермен. Очевидно катарците не са решили да го продават. Той би могъл да прекрати договора си, но ако от френския клуб искат да остане, трябва да направят всичко възможно за това", коментира още мениджърът, цитиран от "Труд". 

Вестник „Le Parisien“ коментира процеса на преговорите между ПСЖ и Мбапе за подновяване на договора му, като офертата включва контракт до 2025 г., нещо, което не удовлетворява играча, въпреки факта, че това споразумение ще му даде възможност да напусне през 2024 година.

Нападателят обаче не иска толкова дълго обвързване и би подписал само до 2023 г. при условие, че може да напусне още през 2022 г., тоест да подпише с друг отбор в края на следващия сезон. Както е известно, дълго време световният шампион беше свързван също така с Ливърпул, Барселона и Ювентус.