Суперзвездата на ПСЖ Килиан Мбапе вече не вярва в проекта на френските богаташи, твърди RMC Sport.

Световният шампион има договор за още 12 месеца с "принцовете", но няма намерение да го удължава. Така той практически държи бъдещето в ръцете си, защото клубът ще е принуден да го продаде съвсем скоро. В противен случай ще го изпусне без пари догодина.

Мбапе имал много сериозни съмнение, че получилият власт в клуба спортен директор Леонардо е точният човек. Освен това стрелецът искал да се докаже в доста по-силно първенство от Лига 1.

Както е известно, през последните четири месеца Мбапе е "пращан" предимно в четири колоса - Реал Мадрид, Ливърпул, Барселона и Ювентус. Преди дни в играта беше включен и германският хегемон Байерн Мюнхен.

Не е ясно обаче как притиснатите във финансово отношение испански гиганти ще извадят трансферна сума за Килиан тази година. Ювентус също рядко прави бомбастични покупки и залага на свободни трансфери. 

Финансите са големият коз на Ливърпул, който минава според някои специалисти за скрития фаворит за подписа на французина. Самият Мбапе бе изразил публично своето възхищение към мърсисайдци преди време.