Бъдещето на Кристиано Роналдо в Ювентус остава под въпрос. Нападателят си търси нов клуб, който е готов да плаща високата му заплата, но и да отговаря на амбициите му за титли и успехи в Европа.

Предаването El Chiringuito, където работи близкият на португалеца приятел Еду Агире, обяви, че Карло Анчелоти мечтае отново да работи с Роналдо в Реал Мадрид. Кристиано си тръгна от "Сантяго Бернабеу" преди 3 години, но през последния сезон не бе щастлив в Италия. Самият той не крие симпатиите си към италианския тактик, с когото спечели Десетата (титла от Шампионска лига) в историята на "белия балет".

В същото време слуховете за бъдещето на Кристиано започнаха да придобиват нови измерения. Според Corriere dello Spor“, мениджърът на играча Жорже Мендеш е предлагал своя клиент на "гражданите", тъй като няма желание да остане в Ювентус заради обтегнати отношения с наставника Масимилиано Алегри. Все още съществува наглед безумната възможност Кристиано да се събере и с Лионел Меси в ПСЖ. За целта обаче Килиан Мбапе първо трябва да си тръгне от "Парк де Пренс", което изглежда все по-вероятно, пише "Труд".

Нападателят е с изтичащ през 2022 година договор и желанието му е да заиграе в Реал. Ако това се случи, то в Париж ще се отвори място за Роналдо, пише френската версия на Еurosport. На свой ред LaRepubblica също коментира темата, разкривайки, че президентът на френския колос Насър Ал-Хелаифи не желае да се разделя с Мбапе това лято, а опцията с мегазвездата на Ювентус за заместник не му е приоритет.

Снимка: БГНЕС