Кристиано Роналдо също се дистанцира от информациите, че може да се завърне в Реал Мадрид. 

Вчера Карло Анчелоти обяви, че не е говорил с португалеца и клубът не обмисля да го привлича обратно, а сега и суперзвездата обяви, че периодът му в Мадрид е приключил. 

„Всеки който ме познава знае, колко съм фокусиран върху работата си. По-малко говоря и повече работя. Все пак предвид всичко изписано напоследък, трябва да кажа и своята позиция. Смятам за неуважителни всички тези слухове за бъдещето ми, както към мен, така и към замесените клубове. Историята ми в Реал Мадрид вече е написана“ изтъкна Роналдо в Инстаграм. 

„Всичко, което направих с този отбор е ясно. Титли, купи, голове и рекорди са в музея на „Бернабеу“, както и в спомените на всеки фен. Връзката ми с феновете на Реал не се е разрушила и зная, че истинските фенове на отбора ще ме носят в сърцето си, както и аз ще нося тях в своето. Не мога да позволя на хората да си играят с името ми. Оставам концентриран върху кариерата си и предизвикателствата, които ме очакват. Всичко останало са само приказки“ добави той. 

Кристиано има още година от договора си с Ювентус и не е ясно дали ще го поднови или ще поеме към друг клуб. Заговори се също така, че той е бил предложен и на Манчестър Сити едва за 30 милиона евро.