Усмивката се върна! Това пише вестник „Марка“ на първата си страница върху снимка на ухиления Гарет Бейл, който при Карло Анчелоти отново се наслаждава да носи белия екип. 

След  като стана извън плановете на Зинедин Зидан и изкара приличен минал сезон под наем в Тотнъм, уелсецът се завърна в Мадрид с подобрено настроение и това ведната се усети. 

Испанското издание отчита, че срещу Алавес през миналия уикенд, Бейл е бил много активен и изтъква, че той отново се чувства важна част от отбора, като това до голяма степен се дължи и на Анчелоти, но и на усилията на самия футболист. 

„Треньорът е много доволен от позитивното отношение на уелсеца. „Той е съвсем различен. Карло знае, че трябва да му даде свобода“ твърдят от Валдебебас“ пише още на първата страница на „Марка“. 

Бейл бе замесен при първия гол при победата над Алавес с 4:1 и въпреки че не успя да се разпише в Мадрид добре са забелязали неговото старание и мнозина са на мнение, че опитният нападател може да се окаже много сериозен жокер през сезона за Реал, ако бъде здрав разбира се.