В ПСЖ са останали много недоволни от опитите на Реал Мадрид да привлече Килиан Мбапе в самия край на трансферния период, обяви спортният директор Леонардо. 

Нападателят до последно бе спряган за преминаване при Кралете, което в крайна сметка не се случи и така в последната година от договора си той все още е част от парижани, които обаче не губят надежда, че договорът му ще бъде удължен. 

„Не ни допада поведението на Реал Мадрид. Да започнеш преговори за един от най-добрите играчи в света седмица преди затварянето на трансферния прозорец не бе добре за нас. Бяхме ясни в позицията си по отношение на офертата, която не бе достатъчна и бе по-малка от парите, които дадохме за него“ заяви Леонардо пред „Канал +“. 

„Последното предложение, за което се заговори, така и не дойде. Не може да организираш един трансферен пазар за 3 или 4 месеца и изведнъж да промениш плановете си“ добави той. 

„Аз обаче не мисля, че Килиан ще напусне след края на сезона и никой в клуба не си представя бъдещето без него. Нашите отношения са много дълбоки и затова не мислим за нищо друго. Той олицетворява много неща и не просто защото е един от най-добрите футболисти в света, а и защото всичко го харесват. С Меси и Неймар се допълват, не виждам ревност помежду им и това не е нещо, което ще бъде тук само година“ каза още той.