Нападателят на Франция и Пари Сен Жермен Килиан Мбапе вече е решил къде ще продължи кариерата си. Той ще подпише предварителен договор с Реал Мадрид през януари, твърди близкото до „кралския“ клуб издание „MadridistaReal“, което се счита за едно от най-достоверните, като не даде нито една грешна информация през лятото за сагата между френската звезда и испанския клуб.

Нито един друг клуб няма да направи контакт с Мбапе, тъй като вече всички са наясно какво е желанието на нападателя. Неговото решение не се е променило и той няма да удължи договора си с ПСЖ, който изтича през следващото лято. Неговата цел е да бъде лице на новия проект на „лос меренгес“, където ще сформира атакуващо трио с Карим Бензема и Винисиус Жуниор. В съблекалнята на Реал Мадрид никой не поставя под съмнения трансфера на Мбапе на „Санитаго Бернабеу“.

Френската звезда ще подпише своя договор през януари, тъй като „лос бланкос“ не искат повече да изчакват, като желанието им е тази сага да приключи възможно най-скоро, но в никакъв случай това няма да бъде обявено официално преди края на сезона, пише "Тема спорт".

Представянето му на „Сантиаго Бернабеу“ ще се състои през юли, като ако ситуацията с коронавируса е нормализирана, очакванията са стадионът да бъде по-пълен дори от представянията на Кристиано Роналдо и Еден Азар.