Нападателят на Реал Мадрид Гарет Бейл беше обиждан от феновете след последната си тренировка на отбора. 

В социалните мрежи се появи клип, на който се вижда как запалянковци скачат на уелската звезда и хвърлят предмети по колата му, сред които и химикалка. Самият Бейл спря автомобила, за да види с какво е замерян. 

Феновете са ядосани от поредната контузия на Бейл. Уелският национал игра 45 минути за страната си при победата над Беларус с 5:1, като преди това пропусна последните 13 срещи на Реал заради травма.

Испанските медии обвиниха Бейл в липса на професионализъм, след като предпочете да играе с националната фланелка, вместо да остане в Мадрид, за да подобри формата си след поредната контузия.

32-годишният футболист има договор с "кралете" до края на сезона. Очаква се той да напусне клуба като свободен агент. През миналия сезон Бейл игра под наем в Тотнъм, но лятото се завърна на "Бернабеу".

Заради травмите той рядко се появява в игра, а е сред най-скопоплатените футболисти на клуба със заплата от над 30 милиона евро годишно. Бейл има едва 3 мача през сезона във всички турнири, в които вкара 1 гол, при равенството 3:3 като гост на Леванте. 

За последно игра за "белите" на 28 август, при успеха с 1:0 над Бетис и беше на терена 65 минути.