Тибо Куртоа заяви, че Еден Азар все още иска да бъде успешен в Реал Мадрид и не може да бъде описан като провал. Белгийският национал не е стартирал за Кралския клуб от изненадващата загуба от Шериф Тираспол у дома в Шампионската лига през септември – двата тима ще се изправят отново един срещу друг в Молдова тази вечер.

Познавам Еден от много години и мечтата му винаги е била да играе за Реал Мадрид, така че той е тъжен, че нещата не се получават по начина, по който му се иска. Не го виждам като някой играч с наведена глава, виждам го да се раздава максимално в тренировките, защото иска да бъде успешен.

Той ще играе, когато треньорът реши, но съм сигурен, че този ден ще дойде, защото не можем да забравим за качеството на Еден. Тези дни бързо забравяме таланта на играчите, това качество и талант не си отиват. Не можем да го забравим или да го "убием" или да мислим, че е просто един играч, защото не е“, сподели вратарят на Реал.

Кралският клуб води в групата си, на две точки пред Интер и на три пред Шериф. Реал приема Интер в последния си мач от груповата фаза.