Бъдещето на Килиан Мбапе звучи все по-актуално в новините на големите медии. Нападателят на ПСЖ има 15 дни, преди настъпването на 2022 г., за да реши какво ще прави с бъдещето си. Той увери, че предпочита „щастието“ пред парите, загатвайки за мечтата си да играе за Реал Мадрид.

Нападателят говори пред Paris Match: „Човешките връзки и щастието са по-завладяващи от парите. Това е житейският опит, който има значение повече от правенето на пари за мен. Очаквам с нетърпение да откривам нови неща, да пътувам, да срещам играчи от различни култури... Сега трябва да очаквам неочакваното. Могат да се случат неща, които променят плановете ти, невъзможно е да се предвиди какво ще направя тогава".

Далеч от желанието да предизвика конфликт с клуба, той увери: „ПСЖ положи значителни усилия, за да се опита да подобри отбора през годините. Остава само да поправим някои детайли и да се опитаме да печелим. Във футбола голям фактор е късметът, но той трябва да бъде провокиран и може би ние не сме направили това достатъчно убедително", добави Мбапе, цитиран от "Труд".

Остават 15 дни, в които милионите на ПСЖ да убедят нападателя да не отива в Реал Мадрид на нулева цена, където човешките връзки и щастието сякаш го очакват.