Звездата на Франция и Пари Сен Жермен Килиан Мбапе даде интервю пред авторитетното италианско издание „Gazzetta dello Sport“, в което говори по най-дискутирания въпрос – бъдещето му и дали ще напусне „Парк де пренс“ през лятото. Според много специалисти французинът ще премине в Реал Мадрид, който отправи оферта за него в края на летния трансферен прозорец, но тя не бе приета от парижани.

„През втората половина на сезона ще се концентрирам върху представянето си на терена, върху моя футбол. Това е най-важното нещо, защото тогава се печелят трофеите. Всички знаят, че съм страхотен играч и като такъв моята работа е също така да накарам хората да говорят за мен на терена, а не извън него. Но, разбира се, ще трябва да обърна внимание на ситуацията с бъдещето ми, защото времето минава. Но за момента това не е приоритет“, заяви цитираният от "Тема спорт" Мбапе.

В момента нападателят мисли само за трофеи: „Взимането на първа Шампионска лига с ПСЖ би било невероятно, но спечелването на друго световно първенство с Франция би било уникално. Ще се опитам да направя и двете. Израснах много през тази година. Но все още съм млад и мога да се подобрявам“.