Предраг Миятович, бивш футболист и доскорошен спортен директор в Реал Мадрид даде интервю за испанския "El Larguero", в което разкри, че един от най-добрите футболисти в света Килиан Мбапе ще бъде част от тима на "белите" през следващия сезон.

Мбапе изигра страхотен двубой срещу мадридския клуб, в който сегашният му клуб ПСЖ бе отстранен от Шампионската лига. Мбапе създаде огромни проблеми на мадридския отбор както в първия, така и във втория мач, като отбеляза два гола, които бяха признати и още два, които бяха анулирани поради офсайд положения.

Както е известно отдавна, идолът на Килиан е Кристиано Роналдо и той никога не е криел, че едно от желанията в кариерата му е да носи бялата фланелка. Тъй като договорът му с парижани изтича през лятото на 2022 г., той ще изпълни желанието си и според Миятович.

"Той ще играе за Реал следващия сезон. Разбира се, нищо не е 100 процента във футбола, докато всичко не приключи, но източниците, които имам, които са много достоверни, казват, че сделката ще бъде завършена", коментира Миятович, цитиран от "Труд".

Освен това Миятович добави, че в момента Реал има най-доброто атакуващо дуо в света в лицето на Бензема и Винисиус, а през следващия сезон ще имат най-доброто офанзивно трио с Мбапе.