Реал Мадрид получи сериозен шамар от Килиан Мбапе, който предпочете да преподпише договора си с ПСЖ. Испанският гранд смяташе френския национал за сигурен нов играч, но трансферната издънка постави ръководството на клуба в специфично положение.

Според “Ас” след краткия шок в клуба вече работят по други трансфери. Изданието твърди, че сега Реал ще насочи вниманието си към нападателя на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски и крилото на Барселона Усман Дембеле.

Левандовски сам разкри, че иска да напусне Байерн година преди края на договора си, но баварците няма да пуснат така лесно головата си машина. Досега се смяташе, че полякът е най-близо до трансфер в Барселона.

Дембеле пък направи страхотен сезон с Барса, но все още не е подновил договора си. Френският техничар също с половин уста заяви, че иска да остане на “Ноу Камп”. Каталунците обаче са наясно, че няма как да се борят финансово с Реал Мадрид.

Иначе е ясно, че Реал ще привлече Антонио Рюдигер от Челси със свободен трансфер. Испанският гранд се интересува и от халфа на Монако Орелиан Чуамени, който направи феноменален сезон, а освен това вече е титуляр и във френския национален отбор.

Отделно ръководството на Реал планира да увеличи доверието си към бразилските перли Винисиус Жуниор и Родриго Гоеш. И двамата изпратиха страхотен сезон и докато Винисиус държеше невероятно ниво от началото, Родриго бе с основна заслуга за класирането на Реал за финала в Шампионската лига.